html>
Wonderful Story :)
Syukur, anugerah Tuhan.
Wednesday, December 25, 2013 | 2:00 PM | 0 comments

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh....

Dah lama rasanya tak buat post kat blog ni. Rinduuu guaa tak? Jujur jelaa wei kalau rindu. Tak payah simpan, tak payah tipu. Tak baik. Hahahahahaha xD Dulik ahh nak perasan. Tak suka diam diam. eh? Haha, k tak aku tak marah. Pehlishh continue baca pehlishh. Penat gua taip tauu. Kihkih.. Sebagai mukadimah, untuk pengetahuan semua aku dah sambung study, tu yang tak menyempat nak post blog bagai ni. Sambung study mana? Tak jauh pun, kitoo tak pandai. Upu taknak panggil kita. Apa boleh buat. Hahaha, Sambung study kat STPM je. And alhamdulillah, baru habis sem1. Tamat sudah menjadi lower six. Ni tengah cuti sem. Bhahaha nak jugak. Yelaaa aku bukan sekolah menengah k. Pra-U perhatian. Hahaha. So next year I am senior. Upper Six. wkakakaka. 19dah guaa. aish. Bukan senang sptm kan? Sekarang tetap dan tabah kan hati untuk teruskan STPM, in sha Allah. I can do it. Amin

And now, start story pasal dua orang budak comel kat gambar tu. Mereka siapa? Nak tahu? Mereka lah anak buah guee. Mereka lah yg menampakkan gue lagi tua. bhahahhaa. tapi takpe im happy. Dah ada geng sekarang. Okay, nama budak comel belah kiri tu IRDINA SOFIA BINTI MUHAMMAD NUR AZWAN, my first anak buah. Pantang nampak kamera phone ibu dia ternganga lahh senyum. bijak sangat. Mcam nak gigit gigit je diaa kalau jumpaa. And belah kanan tu DHIA DELISHA BINTI MUHAMMAD NUR AZRUL, my second anak buah. hehe. dalam 1tahun bhaaii gua dapat 2 orang anak buah. haha. Mak ayah pulak dapat 2orang cucu dalam 1 tahun? haaa, caner? Happy tak dapat digambar kan, yang pasti terasa tua itu pasti. Hahaha. Yang Dhia ni pulak cek belum berpeluang nk bergurau senda, jumpa je tidur. jumpa je nangis. haha. Mungkin dhia kecik lagi.. Tak lama lagi terima lah karenah budak comel ni. tapi yang penting hidung dia mancung macam acik dia. Kihkih, K jangan banyak bunyi, aku tahu ramai tak boleh terima hakikat. Lek lek. Hahahaha. 

Hope budak comel dua orang ni cepat besar, boleh main make up make up kan? Hahahaha, well, dulu nak adik perempuan, dapat adik laki takkan nak make up adik lelaki tu pulak kan? Hahaha. Okay, im thankful to Allah kerana anugerahkan dua orang cahaya mata yg comel kepada abang abang aku. Semoga mereka menjadi anak yang solehah. In sha Allah amin. Dan semoga dapat ramai lagi baby ye kakak kakak ipar ku. Hahhaa, Anak ni lah pengerat hubungan u olss senarnyaa. kan? So ramai laa lagi. Hahahaha. Okay laaa. sampai sini.Assalamualaikum


Thankful to Allah,
CEKDUT

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard