html>
Wonderful Story :)
Happy Birthday Kawan :)
Wednesday, April 24, 2013 | 12:30 AM | 0 comments

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Sebelum tu nak bagitahu dulu. Sekarang pukul 12. so dah 25hb birthday boy atas nii. Hahaha. aku saje taknak wish dia. nak wish lambat lambat. Padan muka diaa! Beria ria ingatkan aku birthday dia. Ingat aku tak hingat ke? Aku tak ada lah kejam macam kau! Hahahaha.

 Happy birthday day to you, happy birthday to you, happy birthday to apit gilooo, happy birthday to youuuuuuuuu!!!!!!!!

Apit, happy birthday boy, sorry aku wish lambat. Kalau lambat nanti kat wall FB kau aku last yg wish so kau akan ingat hari hari kalau bukak wall kau. yee dokk? Aku doakan kau panjang umur, murah rezeki, and berjaya dalam hidup, and happy always k. 

Kau adalah kawan yang baik. Thanks sebab selama ni baik dengan aku, selalu tolong aku banyak sngat lahh kau tolong ku, banyakkkkkkkk!, susah senang sama sama kan. Thanks. Lepas ni kau ke mana aku kemana. Jangan lupa aku tauu ajisss? Hahahahhaa. Jangan lupa contact kalau kalau cuti sem ke kan? Boleh ketemuuu. 

Belajar betul betul tau apit! Jangan main main. Bukan selalu aku ceramah kan kau ni. Selalu kau ceramah kat aku je kan? Lepas tu bahan aku. Mengenangkan harini birthday kau. Taknak lah aku bahan kau. Siannn. Hahaha. Dah besooo dah kau. Tinggi memang tinggi. tak tahu bila aku dapat lawan tinggi kau wei. Hahahahha. Tinggi giloo pahal tah! err! tapi takpe pendek pendek aku pun aku comel :) hohohohoo

Seronok dapat kawan dengan kau. So ni dah besar kena lagi matang lahh tauu. Kalau macam aku ni kecik lagi lambat noh nak besar. orang lain dah besar dulu aku baru tekedek kedek nak besar. so tak matang sangat takpe. Hahahhaa sukaa hati. Apa apa pun. Goodluck, buat keputusan yang terbaik dalam hidup, jangan leka okay. Any problem just call me. Yang paling penting terpenting untuk kawan kawan aku, kawin jangan lupa hantar kad jemputan. Hahahahaha

Love you friend
CEKDUT

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard