html>
Wonderful Story :)
HERO Kimishdrew?
Monday, December 24, 2012 | 6:52 AM | 0 comments

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh =)

Hmm hmm, mesti kalian kalian kenal mereka kan? Kimishdrew and Haziqkinda,? Hmm, mana tak kenalnyaa Tweetfamous gituu. Hakhak. Tapi kat cerita sekarang kita nak cakap pasal Kimishdrew. Pasal Haziqkinda belum lagii. Hekhek. Act, kita tahu mereka ni, tapi tak tahu sangat story diorang. yelaaa bagai langit dan bumi. Cehh! Madah berhelah. Hahaha. Kita pun tak tahu nak panggil Kimishdrew secara ringkas ape. So kita panggil dia Kimi jelaa. Hope peminat Kimi tak marahh. Hahaha

Okay, Kimi ni nama panjang dia Muhd Hakimie, tapi tu pendek senarnya. sebab tak ade bin nyaa. Haha. abes Kimi bagitahu tu je. So tu jelaa kita tulis. hehek. Sorry. Then, Kimi ni duduk Gombak. Act sakit senarnya nampak gombak tu. Takpelaa tu lain cerita. Kita berpeluang ni nak letak Kimishdrew hero kita. Kimi Hero Kimi Hero!!!!!! Ohteng teng tenggg!!!! Hakhak. Kimi suruh eh? Jangan jelly korang.Hahaha. Haritu kita tak plan pun nak reply tweet dia yang ni haa,

''Perempuan mmg comel bila ada blog. Tak nak ke selitkan saya dkt blog awak ? Dekat tepi pun tk apa. Kalau tak nak tak apa ah *lap air mata*:'(''

Yang ni, nampak macam sedih sangatkan? Hahak. oleh sebab kita dah lama tak update blog alang alang, buatkan lahh. Nangis pulak karang. Dah lari peminat dia. Hahaha. lari ke? rasa mesti berebut peminat dia datang kesatkan air mata dia? kan kan? Hahahhaak! Best pulak sakat orang hot ni. Hehek.

Then, dapat tahu yang Kimi ni twin, hmm, betul ke ek? Betul rasanya, tengok gambar Kimi kt tweet sama je dengan sorang lagi tu. Paling suka tengok gambar Kimi masa kecik. Aiyooo. Omeeeeeeeeeeyynyaaaaa!! Teringat pulak abang. Abang kita pun twin jugak tau Kimi ;) Hehe. Pakai baju sama masa kecik kecik. Kimi ni tengok gambar dengan kembar tak pakai baju sama pun dah besar? Sama loooohh dengan abang kita tu. Hahaha. konon tak nak sama, muka dah sama tu, sama jelaa sumee. marah tetibaaa. K. 

So lagi nak cakap ape ek? Tak ada idea dah. Hehek. Okay, btw, Nice to know you Kimi, And maap kepada peminat peminat kimi kerana saya cakap kimi Hero. Hahaha. Thanks kimi sebab baik. Eh? Baik eh? Hahaha. okayokay :)

Maaf, blog saya tak gempak T_T
Kimishdrew HERO!
CEKDUT

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard