html>
Wonderful Story :)
Busy Woman :)
Thursday, March 8, 2012 | 1:36 AM | 0 comments

Hey!
Hallo guys
Assalamualaikum,

Iyeahh! Im coming blogger. Ohmay rindunyaa nak taip taip. Rindunya nak upgrate upgrate blog.
Korang pun mesti rindu kitaa kan kan? Rindukann? Lahh! Napee tak kapp awal awal korang lindu itee. Terharu tauu itee. Hahaha. k. First of all, Ya Allah serious memang dah lama nak update blog tapi everyday busy lah. Dengan tu ini tu ini. Exam baru je habes so boleh lah bermanja manja dengan typer I ni. Icehhh! Hahha k. then nak harini 8 march Today is Hari wanita. Selamat hari Wanita sedunia ye. Exp, My mother I love you more mom. more more more and more tauu! And. 22March result SPM keluar right? Good luck pada para abang abang dan kakak kakak kita yang lahir pada tahun'94. Dont be sad kalau korang punya result tk bagus. Boleh sambung belaja lagi amik STPM k. Then terus pergi U tau tauu. Hehe. Aku ngajoo orang pulekk. Then aku acano? Akuu? err errr. baca buku sane. Hahaha , k sat g ahh! Heee.Then wanna sharing somethig. Nak tahu tak?

Haa, kitaa happy sangat baru baru ni. Tak tahu kenapaa. Ade je orang yang buat kita happy, ade je yg buat kite gelak dengan gelagat dia, buat kita bhagiaa. Haa? What bahagiaa? Hahaha ade sikit lahh. Senangnya dalam hati. Hahaha. jangan nak senang senang sangatlah kan, result ujian tak keluar lagi ni. Err, tu buat kitaa stress. Tapi tak pe. Kita kena alert sekarang. Ade masa main ade mase serious , I've to be serious. No play play haa. *pau cukang kejap. Hahaha. eh betul ke ejaan aku tu. Entah lah bendal. Hee. 

Then korangg. Doa kan ena still boleh bersabar lagi eh? doakan ena jangan bosan awal awal dulu eh pasal belajar ni. Susah lah tau kalau sebelum ni malas baru terhegeh hegeh nak rajin. Hehehe. K kitaa memang malas pun. Chiiii. :B k lahh sampai sini k. Korang yg exam good luck and kakak kakak abang abang STPM and SPM tu good luck k. 

Sincerely:
CEKDUT

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard