html>
Wonderful Story :)
Cuti --- Sekolaa
Saturday, January 28, 2012 | 9:30 AM | 0 comments
Assalamualaikum,
Harap pembaca saya semua sihat.
Dan sudah siapkan barang barang sekolaa.

Hai hai hai, abang abang, kakak kakak, adik adik, and seemuaaa yang bacaa. Saya buat post lahh!! Gilakkk ohh! Hahaha. Ksaya perasan. Dah lama tak buat post, dah lama tk taip lama lama, dah lama tk perah otak nak buat ayat. Hahaha. memandangkan cuti niee. Sayaa taip taip lahh sikit.

Harini adalah hari last cuti. Yang duduk asrama dah pun siap siap kan beg nak balik right? Homework dah siap awak awak? Hahaha, cuti banyak Homework kan cikgu bagi? Lagilagi budak nak SPM macam kitaaa. Oh. dah lah tuition. Nak prepare untuk holiday pun tk tahu nak prepare ape. Hahaha. I would likee ''tk payah nak prepare prepare sangat awakk tu nak SPM. Prepare untuk SPM awakk yee. Bukan jalan'' Hahaha.

Untuk pengetahuan semua. Cuti sekolah sayaa tidak best langsung okay. Ade best jugak tapii kitaa ceritaa tk best dulu ok. Sebab banyak yang tak mengebeskan. *aiyoo acano kau punya BM enaaa. Hahaha. Watlekk aa.

Yang tak best kan firstly, Orang yang kita rinduu lain lahh. Tak tahu kenapaa. Ade buat salah ke kat diaa? Ade tersalah cakap ke dekat dia? Ke diaa bosan layann kitaa? Hm hentaa lah. Soalan tu kita bagi then kita jawap sendiri. Tolonglah kita tk nak pikir pasal niee lagii. Tolong lah kawan perasaan ney enaa. tolongg okay. Jangan mudah sangat cair. Errr sedihhh T.T . 

Secondly, sayaa dan family nak pergi holiday. Memula nak pergi Pord Dickson. Then ayah pulak time time tu leww nak pergi tengok kebun ayah dekat dengan kampung. Okay finee. pergiilahh kan. Then kenalah singgah kampung. Kalau tak ayah cakap apekaan. Okay pergi. pukul 5 petang baru gerak nak jalan. Ayah kate kalau jauh jauh ayah tk nak pergi. Hish baru nak ajak pergi Genting lahh ayahh! Then ayah suruh pergi Melaka je. Okay melaka ade ape enn? dah boringg dah. Pusing punya punya pusing. Tak jumpa jalan ayah ajak makan. Aish ayah!! sudah pukul berapaa. nak ke mana pun tk jumpaa lagii. jangan lahh makan duluu........Bukan cakap dalam hati tau tu. Cakap betul betul punya dekat ayah. Hahaha. jahat lahh I ney kann? Then tk jadi makan, terus jalan lagi. hahaha. then kami nak cari tempat yg ade LRT LRT kt Melaka tu tau. sekali sampainya dekat A.Famosa. silap!!!!!! tahuu silapp bukan dekat situ. Okay naik balik kereta pusing. Then sampai kat tempat LRT tu. Nak tahu ade ape kt situ. ADE ORANG RAMAI. tu jeee. tu jelaa. abes kau nak apaa? Hahaha. menyampahh kott. Holiday yang paling best sayaa hadapi. Err. last last tempat makan pun tk best. Malehh dah nak ceritaa. Semuaa tk best aa.

Yang best. Abang yun kitaa balikk. Then kitaa dapat jalan dengan alyn sayanggg. Mula mula nak ajak orangg yang kita lindu tu. Tapi dia baru je pergi so tak pelaakann. Kami berduaa je jalan. Cuci mataaa. Sane couple , situ couplee, sini couplee. Sabarrrrrrrrr jelaaaaaaa.


byeeebyeee awakkk. assalamualaikum :)

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard