html>
Wonderful Story :)
Who's Thattttt ? Wooo wooo wooo
Tuesday, December 20, 2011 | 7:15 AM | 0 comments
Pehh!Title tak macam gempak pulakk kan?


Assalamualaikum and Selamat Sejahteraa .

Waaa , harinii baikk sangat aku neyy nak ceritaa pasall orangg jee,Dan nampakk tk New Tab kitaa kt atasss ?Uhhh tomehhh lahh awakk ,dahh lamaa pikir cemanaa nak buat rupanyaa senangg nohh kott.Hahaha. Harinii nak ceritaa pasall kawan kawann kitaaa je.Yess ,macam korangg tahuu, SAHABAT neyy pentingg sangat untuk kitaa kan?Apaa Apaa yang jadii kawan mesti Nombor satuu betull tk guys ?Merakaa selalu ada bilaa kitaa sukaa dan dukaaa .


And now,nak ceritaa pasall kawan kitaa kat atass tu,amboiiiiiiii...Bergayaa,Hahaha,namaa diaa Syazwan ,kita panggil diaa wan jee. Lagii comell kottt .Heee,tapii adaa satu lagii panggil alaaa tu kami jelaa tahu.Jangan sebukk ehh jangan sebukk*gerak kan jari telunjuk kiri and kanaan.Hahaha,wan neyy baikk sangat tak tahuu kenapaa kitaa cakap diaa baikk,tapii diaa memang baikk lahh.Senang nak rapat dengan diaa.And diaa tk kesahh pun layann kepalaa kitaa neyy hah.Tu yangg best tu.Caraa diaa comel comell sikittt.Cehhh! Maluu lahh pulakkk *kelipp kelipp mataaa.Haahaha ,


Kitaaa mulaa borakk dengan diaaa 6 Nov, duaa harii lagii nak birthday kitaa.Eh rupaa-rupanyaa,birthday diaa 1 harii jee lagii.Pahamm tk ?pahamm tk neyy guyss *jerit sebelah telinga korangg hahhaa tk tk kesiann korangg nanti.Nii haaa, Rupanyaa birthday kamii sebelah sebelahh lahh, kitaa 8 Nov, Wan pulakk 7 Nov..aishh ! dayaa tarikann nak mengenalkann kamii untuk jadii sahabat lahh kann ?And rupanyaa wan samaa sekolah dengan alyn laaa.Alyn pun kenall diaaa.So kamii pun kenal kenal laa.Sampaii sekarangg kitaa orangg tk stop lagii contact,Bestt berborak dengan diaa tauu.Nanti diaa dah nak balik asrama dah tk dapat lagii nak text lagi lagi next year ES PI EM kann kamii ney ? So tk apaa lahh ,hopee nanti wan pun adaa lahh call kitaa gunaa public kann kann ?Cewaaa >.<


Nice to meet you Syazwan Sabarudin :)

cekdut


Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard