html>
Wonderful Story :)
Welcomee Formm 5
Saturday, December 24, 2011 | 1:33 AM | 0 comments

Assalamualaikum, and salam sejahteraaa semuaaaaaaaaaa :)

Waahh!Nak masuk tahun baruu dah kan?lagii berapaa hari jee nak masuk 2012. Ade yangg gembiraa sebab dapat masukk sch baruu kann ? likeeee my sister sister yangg baru habess PMR tuu ,adee yangg sedihh sebab lalala ennn ? ade yangg takutt nak hadapii tahunn depan kan kann sebab SPM ? kennn ? jawappp laaa 1 2 3*ready nak baling remote . Hahaha , macamm lahh aku dengar kann kalau korangg jawapp. Hahh ! LULSS ! 

Aku pastiiii 99% korangg nampakk gambar atass tu kann?Apesalll 99 ekk?1 lagiii kemanaa?Hahaha , blalala laaa kann? Lantakk leetuww, gambarr tu terteraa buku teks kenn? buku tekss tu buku teks form 5 akuu tahun depann, kalau korangg nak tahuu kenn? Masa kecik kecik duluu abangg kitaa or akak akak kitaaa mesti lahh penah pegang buku neyy enn? Dulu masaa aku kecikk , akuu teringinn sangat nak dapat buku neyy macam abang dulu, nak besar macam abangg dulu, Now, buku ney dahh pun kt tangan akuu baru aku tahuu macam manaa risauunyaa nak masuk 17 tahunn nii tauu. Duniaaa merekaa dah berputarr balikk ke akuu. 

Nantiii, timee diorangg dah kawinn, zaman zaman pencarian pekerjaan diorangg dah selesaiii, Akuu lahh pulakk kenaa peningg macam diorangg nak carii kerjaaaa, dah berputarr balikk, Macam manaa lahh masa depann aku neyy enn? senang kee tak suatu harii nantiii .Haihhh ! Risauuuuu cekk niii ,Sebagaii seorangg perempuann tk kann lahh kitaa nak malu kann parents kitaa kan ? Ofc nakk diorangg bangge dapat anakk perempuan sorangg macamm aku neyy kann ?

Tahunn depann, akuu nakk dengar apaaaaaaa jee makk cakapp, sebabb enaa tahuu makk and ayahh buat tu semuaa untukk kebaikann enaa kann? Aduiii, silappp tk menyesall dari duluu tauuu.Hidup hiduppp ,baruu aku sedarr apaa maksudnyaa masa ituu emaass , bilaa kitaaa dah terlepas masaa tu jangan harap lahh eh nakk patahh balikk terkedek kedek nak cari masaa tu. 

#Sediihhhhhhhh ! AKU TAK MAHUU ES PI EM LAGIII LAHHHH !

Wanna be serious bout education
CEKDUTT 

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard