html>
Wonderful Story :)
Erullllll !!!!!!!
Sunday, December 18, 2011 | 7:36 AM | 0 comments

Assalamualaikum kamii ucap kann ewahh ewahh . Hahaha *boria kejap . Gembiraa terujaa excited . andd macam macam lahh tengok gambar tu kann . Korangg mesti jelouse . hahhaa , tk jelouse lantakk aa . aku nak korangg jelouse jugakk . Hahahaa .

Okay guys , semalam aku pergi Angsanaa . Datang semataa mata artiss yang aku minat minat minat gilaaaaaaaaa aa ! aku nervous macam nak jumpaa boipen akuu kott . Hahaha , berpeluh peluh masaa nampak diaa turun keretaaa tu . Tak sangkee dengan macam tu senang aku nak jumpaa artiss . Diri tk lamaa artiss datangg . tahuu tk sapaa je yang adaaa . adee Mawi , Aril , Jimmy , Zahid , Hazama , Ema , andd yang palingg aku minatt tk lupaa ERUL laahhh . haahhaha , diaaa handsome sangat . Putih gilaaa , Tinggi gilaaaa . aku bediri sebelah diaa rasa tenggelam kott . Hahahaa , yelaaa , aku dahh laaaa tett . ahaahhaha . 

Sampaii je Erul depan akuu , Aku salam lahh emaa , sebab ema satu kreta dengan erul , dah salam emaa rasaa macamm eh macamm ehh , nak je salamm erul kt sebelah emaa tu . segann lahh pulakk , then kak haniza (pengurus fan club erul) panggil akuu . tk jadii . Hahaha , amik gambar punyaa amik gambar , dapat lahh gambar atas tuu . mulaa mulaa aku amik gambar erul dgn kak haniz , then aku terus selit nak amik gambar samee . selitt tengah tengah tu yang tk bolehh blaa . Hahaha , erull tersenyumm always aaaa . comell sangatt diaaa . dah amik amik gambar dengan erul akuu tengokk belakang diaa , ehh rupanyaa ade mawii . Artis yang aku minat . Hahaha , sampai tk perasan tu excited diaa . satu lagii yang paling lawakk tu , aku cari cari phone nak amik gambar dengan erul guna phone , rabe rabe handbeg tk jumpaa , dah abess jumpaa erul rasa kt kocekk . lahh rupannyaa kt kocekk akuu . Lolss . hahahaha , selebett gilaa la kau enaa . hahahhaha .






Okayy neyy masaaa turunnyaa erul , ema , mawi and jimmy . tk lamaa lepas tu , duaa lagi keretaa sampaii aku dah tk bolehh nak bergambar dahh  , ramai sangat . Hahahaha , then aku follow sampaii ke pentass . And the lastt , bestt tu kann . aku duduk kt jalan masaa artis artis tu turunn tauu , tk sangkee diorangg nak balikk , diorangg lalu jalan tu lagii . Pehhh , terujaa sekali lagii . Hahahhaa , thenn , aril yang last sekali jalan aku panggil diaaa . 
*arillllll !! arillll !!! baiii *lambai dengan mukaaa yang teramat comell aku buatt . ahhahaha , sebab diaa hansomeeeee >.<
thenn arill jawapp . *eii , baii baiii * diaa babai dengan bongkok sikit ,and senyum thenn babai dengan mukaa yang sangat memikatt . Hahahhaha 

Thats all , ini lahh kenangan yang palingg best.. duaa haripunn still tk dapat hilangg mukaa mukaa artis tu semuaa tauu . walaupun tk banyak beza mukaa diorang dari dalam tv , tapii suara diorangg tu kita dapat tengok real real . sapeee takk cairr baii . artiss kan . tk kann lahh tk handsome . hahahahahaa . harap dapat jumpaa diorang lagii .

I'll miss these memories forever
Cekduttt >.<

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard