html>
Wonderful Story :)
Tibanyaa 8.11.2011
Tuesday, November 8, 2011 | 12:57 AM | 1 comments


Assalamualaikumm ? apekaabar ? tahu tk hari ni hari ape and berapa hari bulan ? alaa tk tao ke ? kalau tk tao tu maknanya tk ingat birthday cekdutt ney laa kan ? tk pelaa merajuk lahh . Hahaha tidakk lahh im cool buat ape merajuk merajuk ney . hahaha .


HAPPY BIRTHDAY TO ME HAPPY BIRTHDAY TO ME HAPPY BIRTHDAY TO ENA , HAPPY BIRTHDAY TO MEE :)

Hahaha teruk lahh weii , btw , aku gembira sangat dari semalam sampaii ke hari neyy . Even kadang kadang aku ade terasa dengan someone , tapii tk pee . im still happy . sebab still ade kawan kawan aku yang sentiasa ade dengan aku time aku sedih , time aku gembira . Semalam , seperti yang aku cerita kt post yang hari tu , aku cakap aku akan hangout dengan kawan kawan right ? yess , hari tu . aku gembiraaa sangat sangat sangat . Diorang ( Lilis , Apit , Denish , Aman , Robot , Aqib , Aida , Nelly ) . Dapat hadiah dari Lilis and Apit , Aman , Robot , Aqib diorangg share share kataa nyee masa aku baca note yang diorang bagi , Then aku dapat hadiah dari Aida tedyy and Nelly . Guys aku tk mintakk pun hadiahh , yang aku mintak sangat korang ingat birthday aku and dapat sambut sesama birthday aku . Aku kalau boleh nak ajakk ramai lagi . tapii bajet tk cukup , tu pun Mintakk parents aku punye duit sikit . Nasib korang nak support sikit . and , lepas balik kat Niney  pulak bagi hadiah . aku memang sayangg sangat korangg . Sorry dekat kawan kawan aku yang lain sebab tk dapat nak ajak korangg . sorry sangat ehh .? To Nelly , aku tao kau terasa dengan aku sebab kau ingat aku tk ajak kau kunk , ingat tk time dalam kelas aku cakap mase tu kita duduk 1 meja , ada aman , aida don , fazrin , amer , and aida tk ade sesapa pun aku cakap aku tk nak ajakk . But kau cakap dekat sape entah kau cakap tk nak lahh aku tk pergi . kau cakap macam tu aku tk boleh buat ape . aku tao kita salah pahamm , sorry nelly  !

Okay , ney ceritaa malam sebelum 8hb , pukul 11.30 maybe , picaa text aku die wish , die orang pirst yang wish kt aku text . Then tepat pukul 12 ade text masuk , orangg yang aku tk sangkee sangat akan wish die wish jugakk . tepat pada masanya pulak tu . And nak bagitao die , aku dah tk marahh dekat die . and segala tingkah laku aku yang dah aku buat after aku tk dengan die tu lupakan lahh and jangan lahh sedihh k . pekara dah lepass . And after that , adelah time aku menganggu orangg . yeahh ! cool hahah. Bukan senang aku nak call orangg ney , aku lahh orang paling kedukut nak call orangg . hahaha . so kepada Apit Vrumbrum yang asyik tanyee aku je aku happy ke tak kan , aku nak bagitao aku happy sangatt , aku gembiraa sangat !

Semasa hangout with kawan kawan semalam :-









Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard