html>
Wonderful Story :)
Sambungg postt bawahh . hehhe
Saturday, November 26, 2011 | 9:55 AM | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM 1 MALAYSIAA :)

Okayy guys , entry before ney  kitaaa adaa cakap kat korangg pasal my classmate kan ? Siann korangg lama eh tunggu post aku yang neyy . sabar lahh nak korangg excited sikit . kalau tk , tk syok lahh kan babe ? hehehe . sabar lahh . sabar kann separuh daripadaa iman kann wak awak awak sekaliann ?  Ehh waitt jangan lahh pergi baca belog lain pulakk
kitaa nak cerita lahh ney ..

Okayy . entry haritu suruh korangg tunggu aku beritao korang aku dapat nombor berapa dalam final exam kan ? Mehh mehh , kitaa memang tk sangkee sangatt sangat sangat tersangat laaa wakk . hahahah . Kitaaa kann dapat nomborr , terengggg ! tengok gambar tu . nombor berpaaa kah ? *NOMBOR SATU* yeahhhh ! pandaiinyaa korangg tu laa nombor aku dalam kelass . hahahha , good good . Yeahh . wanna say thatt aku bersyukur sangat sebab dapat nombor 1 lagii . semuaa sebab makk selalu pesan dekat aku baca buku , baca buku . akhirnyaaa . Syukur Alhamdulillah .

ILOVEYOUMAKK !

Thanks a lot mom
Cekdut :)

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard