html>
Wonderful Story :)
Mulaaa Cutii SEKOLAAAA !
Wednesday, November 23, 2011 | 2:30 AM | 0 comments
Assalamualaikumm .
Haii korangg , buatt ape tu ? kt manaa ? tk berjalann kee ? kitaa nak pergi jalan laaa . nak tao tk kitaa nak kemana ? kitaa nak pergi KL hahaha , kedengaran pelikk right ? dont know lahh , ape yang aku cari kan kt KL tu . Rinduu lahh kt KL pergi KL ingat someone , ingat pun cukup lahh . tk nak lahh over over sangat . hehehe

Yeahhh ! cutii dah start kan kawan kawan ? ape uols buatt cecuti neyy ? holiday di manaa ? honeymoon di mana ? whatt honeymoon , kitaa tanya honeymoon tu untuk orangg yang baru kawen okayy . yangg baru cutiii SEKOLAA bukan korangg . heheh . korangg pesekolahh lagi yee ? Hahahha , okay , korangg tao aku nak pergi manaa cuti neyy ? nak pergi PARIS bolehh ? bawakk kan lahh Pleasshhhh ! boleyy lahh bolehh laa . Hahaha , tk nak dahh lahh .. hmm sedihh tauu . hehe , okayy . sebenarnyaa macam macam aku pelan kan ney masa cuti neyy . tapii tengok lahh akan terjadi atau tidak harapan aku tu . yelaa bosan kan duduk rumahh . dahh lahh tk ramai kawan dekat sini , dah lahh tk ade kerjee , kerjaanyaa asyikk kemas rumaa . bosan , kerjee lain tk adee kee ? dah lahh tk text sesapaa . phone kemanaa aku kemana ? hahahha , kelakaa kan ? jangan nk sukaa sangat lahh kan . hehe . okayy lahh guys . 

HAPPY HOLIDAY TO YOU ALL !

Honestly from
Cekdut :)

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard