html>
Wonderful Story :)
Greyson Chance :)
Sunday, November 13, 2011 | 10:31 PM | 0 comments

Haiii tawan tawann , Hahaha , pelat betull , okay okay guys firstly Assalamualaikumm korangg semuaa ,  Salam 1 malaysiaa , Hahaha , tak payahh lahh kan nak satu satu sangat . Hahaha , okay penat gelakk . Deyy , korangg ape kabar ? Boyprend korang ape kabarr ? Hahahhaa , lex lexx , jangan marahh sajee tanye kabarr boyprend korangg , sebab aku nak bagitao boyprend kitaa sihatt jee , yee lahh kan penat buat show masa AIM haritu . Hahahhaha

Okayy guys , korang nampakk tk picturee comell kt atas tu ? comel kan comel kan ? Mekasihh pujii boyprend kitaa , Hahahaa , diaa lahh boyprend kitaa yang kita kataa sihat tadii . Kitaa haritu pergi amerikaa , jenjalann lahh kan , tetibaa jumpaa mamat neyy , diaa ajaa datingg kott , Hahahha , then last day aku kt amerika aku nak laa balik ke malaysiaa kan ? Say lahh kt diaa aku nak balik , then diaa cakap dia pun nak pergi malaysia nak buat show kat AIM , so kami pergi laa dengan menaiki flight yang samaa . Haahahhahah . Sweet kann ?

Ohh okayy kawan aku merepeekkk , berangann lahh , cehhh , hhaha , okayy diaa lah GREYSON CHANCE , from Amerika , diaa berumur 13 years old , I lovee all song yang diaa sing . Hahaha , He is very cutee child , he voice very matured . Sukaa tengok tompok tompok merah yang kt mukaa diaa . Hahahah jahat gilaaa kan . okayy lahh ituu sajee guyss , byeebyee .

Greyson Chance :)

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard