html>
Wonderful Story :)
Four Day ONLY
Friday, November 4, 2011 | 6:09 AM | 0 comments
Yeahh ! guy , ASSALAMUALAIKUM kaliann semuaa ? sihat tk ? harap harap kalian sihat sihat ajaa sikk . Hahaha , endon pulakk ! maklumlahh , tengah gilakan si RANDY PANGALILA sayaa :) Iloveyouu randy .! Alamakk ! melarat pulak dah.
Tu lah sape suruh kalian mulaa kan ? hahaha 

Back To The Title :)

Orait , you all mesti rasa excited gilaa nak tao ape yang four day only aku tu kan ? sabar yaa .  Begini yaa , Aku tk sabar sangat tunggu free call aku . CEHHHH ! biasaa deh loo , kalau dapat free call dah tentu tentu lah birthday kan ? amboii tentu tentu pulakk diaa .  Hahaha ,  You know what , why im so happy  to waiting that time , sebab , isnin tu one day before birthday tu , aku nak belanja kawan kawan yang aku sayang KFC . then , tengok wayang , and karoke yeahhh ! Tu paling tk sabar . dah lama tk nyanyi nyanyi . Thenn malam tu tk sabar nak call kawan kawan . free call kan ? hihi jangan jeless . tk sabar nak tunggu 


8.11.2011 :)

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard