html>
Wonderful Story :)
Exammm Ohhh -.-
Wednesday, October 19, 2011 | 12:37 AM | 0 comments

Heyy , Assalamualaikumm kalian semuaaa :D hahaa , apa kabar ? Sihat tk ? tk sihat cepat cepat makan ubat . Jangan malass , dah besar kan dah besarkan ? subatt cepat ubat . Hahaha , gurau guyys ! Okayy back to the topicc yang besarr tu .

Guys this month and sampai next month aku exam , sampai lebih 2 hari lepas birthday aku ohh , tapi nasib time birthday aku tk exam sch macam biasaa . Hahaha , istimewa betol lahhh birthday aku ney , dah la sama dengan angkasawan pertamaa . Hahahaaa , Cettt ! bak kataa adik angkat akuu . So nak mintak maap to you all yee sebab kitaa tk dapat nak hantar post selalu selalu online pessbuk pun tk sangat . jengah kejapp je , sebab kita exam laa wak , nextyear dah pun form 5 , kita tak mo main main lagii , nanti kalau kita dapat result terok , cikgu akan turun kan kelas kitaa , kitaa tk nak . nak mainten je dengan kelass ney , takot subjek lain tk boleh bawakk ohh . So kitaa akan hantar post after paper paper yang penting dah habess yee wakk . macihhh byebyee , tc tauu :)




Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard