html>
Wonderful Story :)
Ohh Demamm ++
Friday, September 16, 2011 | 3:14 AM | 1 comments

Hii , Nak title tu . Seriously dah lamanyaa haii tk demam macam neyy .. Seminggu demam , dah baik boleh demam balik tau .. Nak pergi sekolah punn tk senangg , sampai satu haritu fisrt day dtg sekolah . sebab last week dah 3hari tk sekolah pergi KL tu nak pergi jugak tu . ingat bolehh tahan sampai balik tapi lepas rehat terus jumpa cikgu nak mintak balik . dah tk larat sangat dah rasaa , Then pergi klinik dapat cuti due hari tapi aku minta sehari je.. Konon kuatt lee kan ? Sekali rabu sekolah balik teros tk boleh bangun nak mandi dalam bilik air menggigil .. kesian kan ? Then boleh pulaa , sayangg kuu demam same . haha , jodoh betol laa kami neyy . hehe . Tapi alhamdulillah dah baikk dah aku , die belum lagii .
 so semoga cepat sembuhh yee sayangg .

Semoga cepat sembuh dari    

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard