html>
Wonderful Story :)
Palingg palingg rinduu !!
Tuesday, September 20, 2011 | 1:44 AM | 0 comments

Haiii korangg korangg ! Eh , eh sapee tuu ? handsomeenyee , comellnyaa ~ Bf sapee tu ? ahamm ahamm , cekduttt punyee laa , hehe . harini kan rasa nakkkkkkk sangat cerita pasal Mr.H , yelaa kat mane lagii laa nak ceritaa pasal die kaann kalau tk kt sini ? Nak ceritaa yangg kitaa rindu sangat orangg kat gambar neyy , bukan mengadee , suara memang hari hari dengar tapii , rindu nak tengok mukaa diee depan matee , rindu nak jalan jalan dengan diee , rinduu hadiahh diee , hehehe , ape hadiahh ? adelaa , bie je yangg tao kan biee ? hehehe . rinduu sangat saat tuu , nakk sangat lagi , tak nak sekali , nak banyak banyak kali lagii . Tak pee enaa , kau tunggu and sabar yee , last year insyaAllah langsaii segalanyaa . Biaa laa die belajar betol betol dulu untuk exam diee , next year , diee dapat datangg banyakk kalii yelaa orangg dah abiss sekolaaa -.- .. hahaha , disinii nak taoo ape yang kita harapkan ? kitaa harappkann sangat sangat dapat jumpee diee , kamii akan dapat tunggu and sabar , harap sangat , kalau nak gaduh sangat pun , tk nak lama lama nak kejapp jee tauu biee , tauu ! hehehe
ILOVEYOU HEYKALL <3

Everyday Mizz You by

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard