html>
Wonderful Story :)
Rinduu seyy !
Wednesday, August 10, 2011 | 9:28 PM | 0 comments
Heyy ! Assalamualaikum , korangg rindu aku eh ? HAHA , tadii korangg cakap kan ? Tk ngakuu pulaa . Okayy finee ! Merajukk -.- .. Okayy stopp itt ! Sorry guyys aku dah lame sangat tk upgrade and update belog aku neyy . Rinduu sangatt . Maklum laa , orangg bisness woman , Gechiii ! :D . tapii seriouss laa ! Aku niagaa , yelaa time macam neyy laa nak cari duitt . dapat laa shopping raya sesuka hati aku , cause gunaa duit aku sendiri. hehe . Selama neyy tk bolehh . sangatt rasa ketatt time nak cari baju raya . kalii neyy aku amikk aku bayarr ! sukaa gilaa ! Tapii haritu aku ade masalah sikit yangg membuat kan aku rasa tk nak lagii pegang belog neyy . Butt sekarangg we still again and still okayy . Alhamdulillah , aku masih update belog lagii .
! ILOVEYOUSOMUCHBIE !

In Love By

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard