html>
Wonderful Story :)
Tanyaa Korangg ?
Friday, July 29, 2011 | 1:01 AM | 0 comments

hey  korang . nampak tk aku macam tk happy ney , selalunye permulaan ayataku kan huruf besar . tapi ney tk . tk tao lah , aku sedih lah , tk ade mood lagi , tapi try untuk ade mood , kalau tk korang  mesti tk best kan ? Mcam ney , kt title tu kan aku nak tanye korangg , entahh lah , aku rasa macam something nak berlaku lah , due hari lepass , Mr.H cakap dengan aku dalam bulan 8 or 9 die nak break sekejap .. Entahh lah , aku tao die nak SPM , exam dah dekatt .. aku cube nak paham , tapii kan .. kenapa die tk cakap *kita stop contact* je ? kenapa mesti pekataan break ekk ? korangg rasa kenpa dia buat macam neyy ek ? aku bukan ape , risau sangat nanti die teross lupe kan aku .. padahal aku , tunggu die .. aku risau lahh . aiii ! apelahh yang aku nak buatt ney .. Hubby , iloveyousomuch biee , alwayss loveyouu !!

NO MOOD by

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard