html>
Wonderful Story :)
Rockk Girl -___-
Wednesday, July 13, 2011 | 2:08 AM | 0 comments
PAAAPP ! Heyy all ! woaa . dah lamanyee tk uodate belog lah kan ? Kesian korangg mesti nak bace pekembangan aku lagi kan ? HAH ? tk nak ? tk nak , korangg kena bace jugak . and kena tao jugak pekembangan aku . HAHA , okayokay , aku tk pakse , tk nak bace tk pe aku sedar , belog aku tk sebagus mane pun. Okay , stop . nak cerite tapi still merajuk kat yang tk nak bace tu . hmm , Okay ! lets go , korang nampak tk gambar kt atas tu ? Kejadahkah binatang itu ? adik aku pun tahu . HAHA , gitar lah awakk . aku otw nak belajar main gitar tau . tk sangke ade orang yang nak ajar aku . Thank to AMAN , AQIB , sebab nak ajar aku main gitar . Korang terbaik lah . hehe . okay . act ,gambar tu bukan gitar aku tau . macam tu mahal lah . aku tk banyak duit nak beli . gitar aku biase je . asal still boleh di petik . boleh berbunyi . aku gune lah . Okay . one day . aku dah landai main . aku buat lagu sendiri and aku letak kat belog aku okay . khas untuk korang semua .. hehe . JUST WAITING ~

Time to change my life ,

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard