html>
Wonderful Story :)
Number one again :D
Wednesday, June 15, 2011 | 11:54 PM | 0 comments
Hey all ! My entry today is , Cekdut , dapat nombor satu lagi exam kali neyy .. yeay ! happy sangatt sangat ! Sebelum dapat result exam haritu dad cakap , kalau dapat nombor dalam golongan top5 dad nak bagi duit tau . HAHA . sebelum ney dapatt nombor satu , aku tk dapat ape ape hadiah pun .. Sebab aku memang tk suke mintak mintak neyy . Then haritu dad boleh pulak cakap macam tu , aku cume berserah laa same ade dapat dalam golongan top5 tu , sebab dah habes exam kodd mase dad cakap tu . Then time dapat paper semua , aku banyak peningkatan .. Woaa ! bersyukur sangatt laa aku mase tuu . Alhamdullilah laa dapat nombor 1 . Start daripada sekarang , aku nak konsisten kan pelajaran aku ney . And nak lagi buat peningkatan yang lebih baik ,, YEAY ! :D

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard