html>
Wonderful Story :)
McDonald ♥♥
Saturday, June 25, 2011 | 3:52 AM | 0 comments
Walaaaa ! HAHA , mean ? tiadaa maksudd saje bagi gempak . HAHA , *silaa la excited* . HAHA, sudahh sudahh , kesian korangg merungutt aku lambat nohh ceritaa kan ? padan muke . Okayy , letss goo ! Macam neyy , haritukan , aku ade bagi tao uolss , yangg pasal teacher aku nak belanja Mcd kan ? So tadi pergi kelas , plan aku dengan membe semua , lepas kelas pergi Mcd teross . Then , dapat call dari teacher , die kate dia rase macam tk sedap sebab die busy sangat , macam kelang kabut tk best . Hm  kamii sedih sangat , dah prepair neyy dengan laptop nak onl , ehh , sekali tk jadi . So aku plan aku nak pergi jugak laa , kire kire duit , ade la daripade tk ade *pinjam ayat heykal* HAHA , okay then ,aku pergi jelaa , ajak budak lain tk nak , so ajak laa aidaa , kena belanje die . :( tk pelaa , bukan selalu , ddie pun siap share topup dengan aku tadi . HAHA . nak tengok tk , aku ade buatt vedio sikit untuk korangg . HAHA tengah bosan mase ney , tu buall dengan korangg jap HAHA.
neyy , HAHA , neyy laa . Tergelak gelak aku buat video neyy .. Aidaa , kelaka betol aa , Neyy , saje saje jee , buatt ade ade . Then lepas makan makan , kami bergambar pulaa . tengok neyy kecomellan aku dengan aidaa .




Then , lepass makanan dah habes , lepakk pun dah agakk penat gilee , teross balik ,Then ,
E.N.D

Find Happiness from,

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard