html>
Wonderful Story :)
Keluar , penat !
Monday, June 20, 2011 | 2:20 AM | 1 comments
New entry , Aii , sabtu amik report kad . teros pegi kL tibetibe je uda ajak , okeyy pegi laa . Sebab die kate die tk ade kawan . So pergi dengan wajah wajah di atas ney laa . Sampai kL , jumpe kak Aen , kami berjalan ke kL sentral makan kejap , rasenye kalau tk dibawak oleh kak Aen , tk adenye sampai ke situ kodd . HAHA . then balik . kerane penatt ! Esoknye , 11.30 pagi , kami pergi tengok abangg ayun naik kereta mom kak Aen. sebenarnye tu la tujuan pegi kL , kak azy dah rindu sangat kat abangg . HAHA . Then rase sekejap sangat tengok abang yun . sebab , mom kak Aen , macam nak cepat je . So tk ape laa .. Kak azy pun nangess , kesian die . ena nampak and tao la kak azy , cume tk nak tego je . HAHA . sabar je kak , tk lame pun lagi abangg keluar la ..

Picture ney , dah nak balik dah , lepas jumpe abangg yun tu . Kak Aen ajak jalan jalan . First , jalan dekat Bukit Bintang , Then kat mane lagi entah .. lupalaah , area situ situ aa , kaki kerass gile , berjalan . penatt gile punyee ..
 1) pekeje tk nampak , ude mate salah pandang pulak ! cekdut with kak Aen and ude


2) kak azy nampak kami snap picture tadi die nak jugak , then kena marah dengan pekeje :D

E.N.D

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard