html>
Wonderful Story :)
Ehh ! KAU !
Wednesday, June 22, 2011 | 9:39 PM | 0 comments
Ohh man ! Tibe tibe , tergerak hati aku nak buatt entry pasal kau deyy ! HAHA .Sape dia neyy ? Nak tao his's Apit Vavuvum *bukan name sebenar* sebenarnye dia exbfie cekdut . Then sekarang jadii bestie jee . Tak lebih , tk payah pikir bukan bukan . Aku bukan saje je nak letak gambar dia kt belog ney tanpa sebab . Ade cerita sebenarnye . *mari teruje* . okay ! sabar , story dia ney , exam ritu aku deal dengan dia . Tengok siape lagi terer . Then dapat result aku lagi terer . HAHA . Puas aku memalukan die ! :D . Okay then , haritu die boley bagi aku 10ringget , gilaa mamat ney . aku gurau boley pulak bagii . Sebenarnye bukan ape , aku malas nak belanje die kalau dia pulaa yang bagos exam akan datang . HAHA . Btw , nak say thanks la dekat kau ngokk ! sebab bagi aku duit tu . lobih eden bagii yo. HAHA .
Thanks a lot

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard