html>
Wonderful Story :)
obsesss GILAA kan aku !
Friday, May 6, 2011 | 7:35 AM | 0 comments
Semalam petang , macam biasaa aa ade kelas hikmah kan aku .. Then , subjek BI  .. Belajar pasal nii , SUBJECT , VERB , NOUN/PRONOUN , ADJECTIVE untuk buat ayat yang teratur kan .. Then cikgu suruh buatt ayat tau .. aku buat laa dua, tiga ayat .. Then yang ketiga dah tk tao nk buatt ayat ape .. Alaa , cikgu nak tiga jugak pulak tuu .. HAH .. Terus terpikir ayat nii .. untuk subject ( ERUL ) untuk verb (liked) untuk noun/pronoun (me) adjective (to sing) HAHA .. bila sebetulnya ..( ERUL liked me to sing )...see !! kau orang nampak tak name sapaa tu .. nampak tak .. BUKAK BESOBESO MATA KAU ! HAHA .. Lepas tu cikgu nak tengok pulaa .. Dengan penuh gelak ketawa aku pergi dekat cikgu, tunjuk ayat ayat tu, part nama ERUL , bapakk ! kuatt siaa ! aku dah malu gila babengg dah ,, aku cakap dekat cikgu slow slow orangg dengar .. semua ketawa .. HAHA .. tk boleyy go aa ! tengok tu bukti ..



Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard