html>
Wonderful Story :)
HAPPY TEACHER'S DAY !!
Monday, May 16, 2011 | 10:28 AM | 0 comments

I know to day adelah hari yang ditunggu tunggu kan oleh setiap guru dalam dunia .. And cuma hari ni je la murid muridnya akan melihat kespotingan ayatbaru cikgu cikgunya .. But aku sedeh harini tk dapat pergi sch and wish kat cikgu cikgu favourite aku .. tapi dekat sini nak cakap HAPPY TEACHERS DAY . Terima kasih cikgu kerana mendorong dan telah sedaya upaya ingin membuat anak anak muridnya berjaya .. Jasa kamu semua tak ada balasan . Hanya Allah s.w.t yang dapat membalasnya .. Bertapa susahnya dan bertapa penuh keabarannya cikgu cikgu kau orang nak mengajar kan ? walaupun banyak murid yang tak suka salah seorang cikgunya . Tapi cikgu cikgu tetap menjalankan amanahnya sebagai guru ..

TERIMA KASIH CIKGU !

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard