html>
Wonderful Story :)
Gelakk lagii aku ! :D
Monday, May 23, 2011 | 11:32 PM | 1 comments
Malam haritu , aku dengan my Sweetie berhubung hubung , amboi ayat nak buat essay . Lepas dah tk ada benda nak cakap , darling aku buatt lawaak ! Dia tiru cara orang tua tua yang petang petang kt tepi sempang tu ,, HAHA , buat ape lagi kan kalau bukan  ngumpatt , HAHA ! serious . memang kelakar gilaa dho ! Mulut die cakap kepoh tk agak , padahal ayat ulang ulang jee , tapii sayangg aku memang hebatt . Malam malam pun banyak idea tau .. macam macam yang die keluar kan .. HAHA , Thanks budakk _______ HAHA , okeyokey tk nak cakap . Nanti sweetie aku kena kan aku balik . Kayy laa ,
THANKS HUBBY COZ MAKING ME LAUGH IN THE NIGHT <3

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard