html>
Wonderful Story :)
GELAK besaar !!
Friday, May 20, 2011 | 8:31 AM | 0 comments
Ehh , cekdut , asal gelak HURUF besar , tapi perkataan besar HURUF kecik . HAHA . Whatever ! Ni nak habak maii ni , tadi exam sejarah . memang susah teramat aa .. tk tipu . stress gila jawap paper 2 ,bapak terkezoott soalan sebegitu rupa . grr ! Maklumla first time laa babe jawap paper sejarah macam tu . HISH ! Then lepas jawap paper 2 , rehat then amik paper 1 ,lepas aku habes jawap paper 1 aku relex relex aa , then tengok si Aida Syahirah mintak jawapan dekat si Iskandar Ezuan , lepas tu Is angkat tangan setinggi tingginya and bao ketiak die . HAHA , kita orangg ketawa aa , bertambah lagi dia kata , die pakai fererorocher kt situ . bongokk kan ! orang pakai dedoran die pakai fererorocher . gila punya is ! HAHA . dekah tk berhenti aku kt dalam kelas tu nasib dah nak abis exam masa tu . HAHA .

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard