html>
Wonderful Story :)
woaa menyanyi NYANYI !!
Monday, April 11, 2011 | 8:22 AM | 4 comments
Heykall ? Sabtu haritu kita buat supersaver sampai pinjam s.o.s kan awaq kan ?? HAHA , Kelakaa la sayangg saia layan kepala awaq nii .. Bie nyanyi nyanyi lagu korea untukk I kan ?? Bie minat kumpulan bingbang .. SERIOUS ! Lepass awaq nyanyi kan I , Kita teross jatoh cinta dekatt lagu tu sayangg .. Naseb suara bie best , kalau tak tk adanya I dengar lagi .. HAHA -.- .. Mulanya I nak join nyanyi tapi tk tao lagu tu , HAHA , padahal malu nii !! Tapi pagi sabtu menyakitkan hati aku , lepass dah gayott gayott malam tu tk sedar pulaa aku bangon lambat .. ALAA normall aa , cuti sch tk kan nak bangon awal awal jugaa .. Bukan selalu dapat bangon lambat .. Then , aku bangon sebab mak kejott kasarr , sebelum tu dah dengar abang aku cakap *mak ena tu tk reti bangon ke , tu aa die begayott semalam sampai pukul 3* FUHH ! Cantek ayat die aku tidur pukul 3.. SUKE dho ayat kau tu !! THANKS A LOT ! Sebab pagi tu mak marah and tk bagi pegang handfon . Aku pegang kejap CERAMAH ! OHH !! Tension ! Ni tk boley tu tk boley .. Kesian dekatt heykal . Die tk dapat call aku selalu lagi .. AISS ! Baru couple ade je .. Memang tk boley bahagie agaak aa .. But thanks heykall sebab ape yang jadi bie still boley paham keadaan .. Thanks sangat !!

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard