html>
Wonderful Story :)
cekdutt SEDIH ):
Saturday, April 23, 2011 | 8:40 PM | 5 comments
Heykall
Bie , nak tao tk start dari hari khamis malam kitaa tk text pon .. I text bie tk reply I tunggu bie text sampai tertidur , then hanfon bunyii .. Bie call 8kali , I angkat laa buatt suara tk ngantok and cover perasaan , sebab rindu sangat kt bie .Then bie cakap sorry sebab tengah  busy buatt rumah hantu . okey laa takpe I tk kesah .. Then hari jumaat rumah hantu bie dah mula start so you mesti laa lagi busy kan .. Dah malam baru kita text , mybe I terase sangat sebab kita kan 24hour text kan .. tibatiba tk text rase jauhh gila gilaa babeng bie .. Sabtu , kita tk text langsung pun .. I know , bie terasa tu .. But , I tk nak ganggu bie tengah busy .. nanti kita text text tibe tibe bie tk reply nanti I tunggu tunggu lagi jadi I terasa .. Then sabtu malam , bie call tapi suara bie macam tk ada mood sangatt okey tk pelaa I paham bie penatt gilaa kn , terasa jugaa la masa tu , tapi I tk nak bie marah marah I try buatt bie ketawa .. Tapi malam tu kita tk banyak bualbual kan .. Baby tk tao la Hubby same ada Baby ada buatt salah ke ape .. Then mak rampas handfon , I tao bie lagii marah gila kat I kan .. so sorry bie .. lepas ni mesti kita tk text and call lagi .. tk apelaa nanti I kena pegi public laa nak call bie .. Hubby listen here , ILOVEYOUSOMUCH BIE , bby tk tao laa bila mak nak bagi balik hanfon . so bie jaga diri ehh , bie jaoh kt sana bby tk tao ape yang bie buatt .. baby sayangg sangat dekatt bie .. jangan lupa baby yee .. nanti dah dapat hanfon bby mesti text bie .. CEKDUT SAYANGG BADUTT !

Mak
Thanks la mak , amik laa fon tu .. hanfon ade segalenye bagi ena mak , ena tao mak tk paham !! AHHH !!! memang nak suruh ena duduk rumah ni macam orang bodoh , duduk rumah tk payah onl , tk payah tengok tb , tk payah gune hanfon , tk payah keluar jalan jalan .. Ya Allah tension mak macam nii tension tao tk ,, ena dah puas ikott semua yang mak nak , ena dah tk bergaoll macam dulu , ape lagi yang nak ena buatt mak .. ena tk ade tempatt dah nak ceritaa mak , kawan rapat ena semua jauhjauh . mak nak suruh ena simpan sendiri boley gilaa mak ! langsung aa ! memang tk ade aa yang paham .. aku fedupp gilaa siaa ! tk penah ade lebey nye aku daripade abg abg , tapi kurang memang ade gilaa .. lebey kan la diorang terpulang aa .. HUH !!!

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard