html>
Wonderful Story :)
HOLIDAAY
Sunday, March 13, 2011 | 10:25 PM | 0 comments
saia pergi HOLIDAY awaak !
awak , awak , awak ...!! kitaa nak story nii dengar laa dengar laa.. HAHA ..ceritaa best tau ..*bestbest tapi tak cerita ceritaa* HAHA , okey ! 12.3.2011 untill 13.3.2011 aku tk ada dekat rumaa TAU .. nak tao tk aku g mana ? aku g Damai Beach Resort , dekat Desaru jee untuk family day taman rumaa aku je .. dengan konvoi ramai ramai , kami tk main konvoi motor nii main kereta je .. HAHA .. tapi best gilee .. ade aktiviti sukan ,tk de aktiviti aku mandi kolam,melenjet sane melenje sini .. peh !! memang terbaik .. da penat aku balik bilik , tengah odw tu , nfon my mum bunyii , sementara tunggu die jawap fon aku tengok laa kt tengkt bawah .. sekali kena usyaa doll dengan  MAMAT ni ..die guna ayat nii *wak wak , nak nombo boley ,(sambil bagi isyarat),* lepas tu aku konon konon jual mahal laa .. HAHA . budakk tu jerit kuat gilee .. *WAKK NAK NOMBO NK NOMBO , BOLEY LAA ..* haha , tergelak gelak aku kt situ .. then aku bye bye dy aku teros CHOAW ! lame lame rase rugi lak tk bagi , budaa tu ensem babe ! HAHA .. memang budaa budaa laki keje situ handsome handsome ..`aduii .. da tu pukol 12 malam ,, ade aktiviti memancing .. tengah syok syok dok sulo sulo muke orang dalam gelap tu , angin kuat gilee , ombak pn besaa .. sejukk weiii ..!! lepas tu tibe-tibe boley hujan .. kalau dengan boyfie kan sweet gilee .. HUH .. tk kan lari aku dari hujan tu .. HAHA .. tengah aku nak lari dari hujan tu .. ada pak cik sorang nii dapat ikan .. name ikan tu memang tk boley go *YU BODOH*  HAHAHA , memang tergelak gelaak nyahh aku dengarr .. aduii .. esok pagi nyaa hari last aku kt situ , mandii kau sepuas puas nye ..

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard