html>
Wonderful Story :)
HAH !! da lamaa kann ! start sudaa rinduu !
Thursday, February 10, 2011 | 11:34 PM | 0 comments
EHH , da lame jugaa aku tak sent post kan ?? yee lha baruu je cutii panjang , jaduall aku pn penuh dengan aktiviti lha ,
ECEHH macam artis pulaak , haha .. tuu lha PA (apit) aku tuu tak reti buaat keje taoo nye nak gajii..
HAH , cousin aku semua pelikk aku bulee baik semula dengan diee walo dy da wt aku kecewe , ahh forget it lha , aku daa lupe pn sumee tu , tapii ade lha lagii siket , HAHA ..

HAH , ni cerite apesall aku da lame tak onn .. FASAAL nyee . EHH mcm aman  pulaa..
HAHA .. pasal nyee , start hari cutii pertama tuu , i sudaa pn roundd the world .. firtsly aku pegii anta my bro , kan aku da ask kan ? then , selang 1 hari tu aku hang out samaa KAWAN tercintaaku yang da pun pindaa sekolaa termasuk yang tak pindaa dorang suke sebuk , HAA , aza,amlie,alyn,cupie,uden,amer ezat,amer arshad,amer echan,adyb,adq aza (aziq) robot,pian,..dan apek,aliep walopon tak join we all , so meet lha nak tanye kan khabaa ..
and LOOK esok nye pulaa bulee my aunty ajakk raound JB ..
hah diee bulee tanye nak pegii mane , aku order jelaa .. haha

then yang paleeng aku malas tuu ,lagi 1 hari nak sekolah homework chikgu aku tak siap..
haha , padaan lha dengan muke aku .. HAHA ..
naik2 je skolaa , AEKK ! kawaan aku yang aku kenal da lame(apek)nakk pindaah pulaa , aku da lha tak dapat pindaa tibe die bulee gerak dulu .. AISS .. mane ACII ! tapee lha biaa lha die . HAHA , jangan lupe membe die kat sini sumee daa lha ..

and the last fulstop . ECEEH , tak dala stop selamenye tao nantii aku tak buzy aku tambah cerita ..
HAH , aku jumpee laguu nii RINDU SETENGAH MATI , macam lagu blog nii yang kao,kao dengar .. pehh , leleh aku dengar . memang CINTAA lagu nii

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard