html>
Wonderful Story :)
Plan nak cari duitt :(
Saturday, November 26, 2011 | 10:22 AM | 0 comments

Assalamualaikum dann salam sejahteraaa semuaa . :D

Okayy guys , korangg banyak duit tk timecuti sekolaa ney ? Hahh ? adee mana dapat ? hahahhah , tk adee lahh . nak tao tk aku kann ? aku kan ? tk adaa duit sangat sangat neyy pokaii abess babee . Selalu sekolaa dapat duit belanjee simpann . neyy tk ade punn . sampaii kan phone aku tu dah berapaa hari tk bersenam menaipp . Hahahha . kreditt punn buat ask topup dengan mak jee . hahhahah . Maklumlaa mak bill tk pekaa ? hehehhe , Alaaa lagipun bukan selalu punn jarang jee . sebab bukan adee gunaa pun kredit aku tu . gunaa untuk kecemasan jee . so tk pelaa share dengan mak sikit . hahahhaha . Terasaa siott pulaakk aku .

Hahhah , apedaa jauh perginyaa , okayy . nak tao tk . plann aku cuti ney nak kejaa . mana mana lahh asal kan dapat cari kejee . dapat hilang kan bosan , dapat beli lesen . ehh belii ? lesen tebang kee ? hahhaa  tk tk , tk main lahh . thenn dapat belii ape yang aku nakk next yearr . nakkkkkkk sangatt . tapi tk dapat . sebab , ayah and mak dah pasang banyak plan cuti ney . hmm . Adekk sunatt , nak pergi penang tengok abang . apepunn . aku mengalaa jelaa tk nak lagi teruk kenaa marahh ke apee kee ? tk pelaa . lagipun tk penah pegi penang . siann . hahhahah okay lahh thats all

Stresss by
Cekdutt :)

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard