html>
Wonderful Story :)
It's DONE !
Thursday, October 27, 2011 | 6:34 AM | 0 comments
Assalamualaikum korangg ! Today im so sad . I try to be happy and forget all about him . But I cant ! :(

2APRIL2011 untill 26OCTOBER:::Rasa nak delete picture dia yang ada dekat belog ney , tapiii , hati tk kesampaian . Sebab sayangg sangat dekat dia .. Ena , ingat tk ada jodoh kau dengan dia , biarlah dia bahagia dengan orang yang dia sayangg . Kadang kadang aku sedar , aku silap sebab pilih orang yang jauh sangat dengan aku , ofcos laa susah nak berpanjangan ? macam tk boleh pikir je . Asal kau tk penah pikir benda tu ena ! walaupun dah banyak kali aku pertahankan hubungan aku dengan dia selama ney . Tapi kali ney aku dah tk boleh nak pertahankan lagi . aku dah tk kuat nak tempuhi segalanya . Even suara dia menyanyikan aku tiap tiap malam still terngiang-ngiang , muka dia yang penah sekali je aku tenung masih aku rindu . Biar la , Biar dia bahagia dengan pilihan dia . And aku tk nak ganggu hidup dia lagi . walopon aku still ingatkan diaa setiap masa setiap detik and saat bila aku sorangg sorangg , aku kena kuat untuk  terima hakikat yang aku dengan dia dah tk adaa ape ape lagi . And lupa kan segala tentang dia walaupun kau sayangg and macam macam lagi benda yang kau harapkan dari dia biar lah benda tu pergi .

Dan heykal , ena doa kan dapat keputusan yang baguss dalam SPM nanti . And take care heykal . Semoga heykal bahagia dengan orang yang heykal sayangg . Thanks sebab buat ena happy selama ney . And maaf sebab selalu buat heykal marah .

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard