html>
Wonderful Story :)
Rayaaaa !!! WELCOMEE !!
Saturday, August 27, 2011 | 11:48 PM | 0 comments


Yesterday , cousin aku dari perak dah balik sini . Tapi die balik kampung dulu , semalam baru datang rumaa aku , seriously , aku happy sangat sampai jadi rajin noh mengemas ruma tau . AUTOMATIK , kelakaa , excited sebenarnye , siap siap kemas , diorang pun sampai , aku masak neyy masak tu , berbuka pun kt luar rumaa tu . HAHA dah macam kt kampung dah . Best sangat sampai sakit sakit badan aku tau . apelaa ,Belum balik kampung lagi tu melayann budakk budak kecikk . woaa ! Tak sabarnyaaa! Cuma rasa tk berapa lengkap sebab sorangg abangg aku tk ade , die belom habis lagi latihan polis, tk ape la minggu kedue raya die dah tamat latihan , jalan laa puas puas nanti dengan die . Btw ,, Thiss year aku nak gembiraa , sebab next year kena serious sikit Spm kan . Nak kutip duit raya banyak banyak neyy . haha . k daa

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard