html>
Wonderful Story :)
Puasaa starrt !
Sunday, July 31, 2011 | 11:53 PM | 0 comments
Everybodyy ! you know whatt the meaning of PUASA ? Puasa is , kitaa kena tahan laparr dan derhaga ye ? Ape tk tahan ? Banyakk cekadakk kau tk tahan tk tahan , puasaa je .. Kalau tk puasaa tk bolehh rayee tau . HAHA , macam pesan aku kt adik aku daa . Alright ! mengikott title , Memang bencii gilaa laa , awal awal aku dah tk bolehh .. siott . macam hari lain tk ade kan . Yang kelakar tu , pagii bangun sahurr , lepass tu baru tao tk bolehh . Meraung aku . But aku still tk nak makan and minum , nak sambut jugakk hari pertama puasaa even aku tk boleh nak berterawih malam neyy . Arghh !! aku nakk ! kenapaa harini .. tk apee laa , hari hari akan datangg laa . I want to sayy , Selamat Menyambut Ramadha al-Mubarak . Semogaa puasaa korangg yang lelaki penuh . perempuann tk ape , tapi jangan lupe gantii . okayy byebyee 

Tak Dapat Sambut by        

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard