html>
Wonderful Story :)
WANTED !
Wednesday, June 1, 2011 | 10:40 PM | 0 comments
Nak berjalan , but tk tao nak dress apaa . kalau pikir nak shopping jelaa aku nii . Tapi tk adaa duitt pulaa . Tk apaala , nak shopping gak . Aku pergi cari skirt maxi , tanya orangg ape tu skirt maxi , makk ! kunoo nohh ! HAHA . tanya kedai lain ingat kan tao . Tapi tk tao jugakk . nak tao tk skirt maxi macam mana ?
Nahhh !! amik kau ! ney laa skirt maxi . susah sangat laa kau orangg nii . aku nakk belii ney laa .. biasalaa aku kalau dah wanted satu barang tu memang aku nak aa .. So sekejap lagii nak keluar nak pergi cari . HEHE .. yyeahh !

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard