html>
Wonderful Story :)
Like a Dream
Wednesday, May 18, 2011 | 3:29 AM | 0 comments

Sebelum terlambat , nak bagitao kau orangg sebenarnya masa post aku pasal Saturday and Sunday tu hari .. Sebenarnya aku nak cerita sekali yang masa tu aku pun dah jumpa Mr.Heykal Harith .. Tapi ada something yang buat aku tk nak cerita , then sekarang dah boleh nak cerita , HEHE .. sabtu tu ingat nak jumpa teros Heykal , tapi aku kepenatan sampai pun lambat , So ahad laa .. Hari ahad lepas tengok abangg ayun , aku tanya ayah boleh tk lepas ni pergi KLCC Sentral , ayah kata boleh aku teross text heykal supaya bangun and siapp cepat .. Then pergi KLCC , ehh mamat ni tk sampai lagi rupanya ,, Then akhirnya dapat jugak jumpa  memang tk sangka dapat jumpa die , die kat gambar tembam je , tapi ternyata pipi je tembam , badan kecik je , tinggi sikit dengan aku , HAHA , tapi aku suka tengok die jalan , kelakar , suka tengok .. Tapi haritu adalah hari yang paling bahagia unuk orangg
THANKS DARLING !!!

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard