html>
Wonderful Story :)
Hubby ♡
Sunday, May 8, 2011 | 6:26 AM | 0 comments
Heykal !
Bie , hari jumaat haritu sebenarnya orangg terasa dengan bie . Selalunya lepas sembahyang jumaat bie mesti text orangg , tapi ritu tk .. orangg tunggu sampai tertidur bie .. Tibe tibe petang dapat text bie salah salah send .. Ohh memang buatt orangg curiga bie , Lepas tu sebelum tu onl kejap tengok wall FB , tengok bie wall to wall dengan perempuan gatalgatal.. Automatik orangg terpikir bie text dengan orangg lain tu yang tk text orangg . Then hari sabtu orangg saje tk nak text bie , nak tengok bie sedar or tk salah bie ape .. Tapi bie tk text tok pujuk pun .. Bie asyik call je . Then sabtu malam , rasa rindu sangat dekatt bie , and tk nak ikott kan ego orangg so orangg text la bie . petang tu nak angkat bie call tapi busy sangat tk dapat angkt .. Malam tu bie call orangg , bie minta maaf semua kan ? Then kita luahkan ape yang kita terasa antara satu sama lain kan ? Rupanya bie pun ade terasa dengan orangg pasal orangg suke sangat dengan erul yee ? so sorry bie , orangg tk tao bie terasa , sebab orangg cume suka suka je minat erul .. lagi pun die tk kenall orangg pun bie .. jangan la pikir bukan bukan k .. tapi lepass ni orangg dah tk minat sangat dah kt die jangan risao yee .. lepas nii if ade yang terasa bagilaa tao ye sayangg !

!ILOVEYOUSOMUCHHUBBY!

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard