html>
Wonderful Story :)
webcam ♡ webcam
Sunday, April 17, 2011 | 1:09 AM | 0 comments
Teman teman , kau , kau ,and kau nak tao .. Haritu Cekdut dengan Heykall bergayott tau .. First first borak borak lepas tu semuaa cerita dah ceritakan .. Then dah tak tao nak cakap Heykall nyanyi nyanyi .. Lepas tu die kate die nak nyanyi kan satu lagu untuk Cekdut lagu ape tau korang nak tao .. Alaaa kau orang memang suke sibuk sibuk nak tao cerita Cekdut kn .. Korang memang kepoh ..HAHA .. okey Cekdut nk cakap jugak Heykall nyanyi lagu ape kat Cekdut .. die nyanyi lagi MARRY YOU !! HAHA , Kami memang sudah berkahwen .. CEHHH gituuu !! mampuiih kalau mak tao .. Lepas tu die kata tk pernah GF GF die tulis pasal die dekat blog .. But Cekdut cerita .. Thats why laa Heykall sayangg kt Cekdut .. Her says laa .. Cekdut hanye mendengar dan mengharapkan itu bukan cume suatu perbualan YEE HEYKALL HARITH !
 ~Esoknyaa~
Kita webcam kan sayangg .. Alallala first time tengok Heykal berborak dengan Cekdut secara live ! But tak jelass oo .. Geram ! lepas tengah webcam tu boley pulaa dia tukar tukar muka .. ape entah name nye siyes ! comell muka die .. Cekdut sempat curi gambarnya .. HAHA .. Heykall tao , Cekdut semakin sayangg oo same kau badott ! HAHA ..

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard