html>
Wonderful Story :)
woo !! PENAT !!
Wednesday, March 2, 2011 | 10:58 PM | 0 comments
SEMALAM ...
kan kan nak tao tak ? penatt gile gampaang dooe !! buat sepandok untuk maulud ..dah laa panas , terikk lak tuu .. PEHH !! then , yang paleng paleng maraa tuu , tadii tengah baik baik mood aku nk buat sepandok tuu .. eeh . apit(botak) boley pulaak jeret kt nashriq mcm nii ''nahsriq , awek kau ade kat bawah nii turon aa'',woii turun aa dy tunggu kau tuu '' .. PEH  !! bengang sioot , die betol betol buat aku mawa , geram , saket ati , sume ade aa ..dah laa tengah penat penat tuu boley pulaa wt aku bengang .. GRR !! kalau jeles ckp je laa en.apit oii .. lepas tu semua tengok aku pulak tu .. bengang laa tao tak !! ishh ! tapi tapee .. aku tao cantek lukian tuu ..HAHA , 

HARINI ...
budak budak nii memang bodoh bangang !!! MARAAAA !! tao tk sepandok yg semlam tu dowg tanak gune , dowg nak buat yang baroo . ee ..dorang ingat sempat kee ? esok sume da nak kene bagi kt cikgu .. da laa , baroo nk lukiss , baro nak kalee .. banyak laa tuu .. bongok seh kowg !!!! ish ! betol betol buat aku tk nak join sambutan malud tuu sabtu nii .. HISH !

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard