html>
Wonderful Story :)
opps !! missing you !!
Friday, March 25, 2011 | 7:48 AM | 0 comments
apenii ? nak tao kenape aku letak gambaa enfon nii .. enfon aku macam nii laa ,, tk de laa mahal punye macam kau org kau org punye , blackberry,bluberry,touch,yang tolak atas,tolak bawah,tolang tepi tu sume .. aku punye simple je.. tapi aku sayang die..name die merah,everything my memory everyday dekat situ..enfon ni lah pemberian my lovely dady sebab dapat nombo satu.. HAHA , macam budak kecik kan ? tapi aku tk mintak ayah yang bagi .. thanks ayah ! iloveyou..tapi sekarang enfon tu tengah tenat , die kena tinggal wad ..HMM,sedey nyee..sangat boring enfon tk de bersama tao..rindu sangat kat kau merah kau cepat cepat semboh ae? boley teman aku hari hari kalau aku bosan :(( rindu kt kau !

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard