html>
Wonderful Story :)
takk sekolah !
Friday, February 25, 2011 | 12:35 AM | 0 comments
hari ni tak sekolah ! OHH YEHH ! haha , best ! haha .. bukan sengaje tak nak sekolah .. tapi harini and semalam tade mood laa , tk tao kenape .. naik risau aku nii kenape laa mcm nii .. aihh ! tk maap btol .. ape yang aku nak nii .. nak buad ape ape sume nye malas .. hmm ..tapi kalau sekola aku nak buat training untuk koir ehh laju aje aku sekolah .. HAHA .. mengejaa cite cite laa katekan ... 

semalam time matepelajaran PJ ,aku maen laa bola kejap jee , lepas tuu cabot kelas tuu .. ingat nak naik kelas nak minom awoss gampang doo ! lepas ternampak pulak dak dak koir aku men gitar ..
tengah syok syok dengar dorang men gitar , lepass tuu ade laa over teacher datang . peh ! tk tao pulaa dy ade dekat dekat situ , ala lagii pon bukan nye kuat dorang maen teacher tuu yang over nak die !! HAHA ..
da laah gile jawatan .. HAHA ,naseb die tak aja aku kalau tk memang rezeki tk masokk laa ..
HAHA ..

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard