html>
Wonderful Story :)
peeehh BREAAK !
Tuesday, January 18, 2011 | 11:53 PM | 0 comments
18.11.10 until 18.1.11 ena ngn arol stop n tade ape2 hubungan ... hmm tepat 2bulan couple die mnx ptos .. semalam die call aku eppy sgt , tibe tibe die ckp ade bende nak bagi tawu ...
die mule2 susa nak bagii tawu , aku soh gak die bagi tawu . die mnx ptoss , aku tatwu nak ckp ape lagi .. aku tak twu ape yang aku pk kan .. yg aku dapat cakap 'k' t je kate2 yang aku dapat ckp ..
aku da agak die tak kan boley syg kn aku ... memang idop aku ta boley nak bahgiee ...

perlu ke aku anti COUPLE ??? mungkin kalo da jadii cm nii je ... single lagii bagoos ! 

Older Post | Newer Post
Say Hello !
Haii annyongg !Thanks view yee ? do follow do talk okay kt bawahh tu ajaaa..Thankiuu saranghae youu


Navigations ~~

Owner Sahabat Post


Im your
Photobucket
Thanks !
Skin By Ezatee
Edited By Cekdut yaw.
My Pinly Blog ! ! Follow me? | Dashboard